Speidern deltar på Generasjonslekene i Sandefjord!

Speidern deltar på Generasjonslekene i Sandefjord!

Fk. lørdag (14.mai) kl. 12:30-15:30 deltar vi på GENERASJONSLEKENE i Sandefjord.

Oppmøte kl. 12:30 i Badeparken med speiderskjerf.

Generasjonslekene arrangeres av Senteret for aldersvennlig Norge og speiderne har blitt spurt om vi kan bidra med en post. Det gjør vi selvsagt gjerne! Speiderne skal derfor ha en egen post med knuteverksted og bålpopcorn. Dette blir skikkelig gøy!

OM GENERASJONSLEKENE

Generasjonslekene handler om å være aktive sammen og på deres måte! Barn, foreldre og besteforeldre – ulike generasjoner som er i aktivitet gjennom idrett og lek. Her er det viktigste å samarbeide og ha det gøy, ikke å vinne. Lagene som består av minst to generasjoner, er med på flere ulike aktiviteter. Disse er lagt til rette slik at alle skal kunne være med, uansett alder og aktivitetsnivå.

HVORDAN BLI MED PÅ GENERASJONSLEKENE?

Dette er enkelt: Sett sammen et lag på 3-5 personer, for eksempel to barn, tante og nabo-bestefar, eller mor og to barn – helt opp til dere. Underveis i arrangement kan dere ta del i flere ulike idretter og spill. Dere trenger ikke å trene aktivt eller ha treningsklær for å være med. Her møter du opp som du er, i en avslappet atmosfære der konkurranse ikke er i sentrum.

Vi oppfordrer derfor foreldre til å være i sentrum med oss samme dag. Speiderne behøver ikke stå på post hele tiden, slik at dere kan få delta på generasjonslekene dere også;)

Vi ønsker oss en tilbakemelding på SMS (Janne 400 62 517) eller på mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no på om din speider kommer eller ikke innen torsdag (12.mai).

DETTE BLIR GØY!

Foto: Senteret for et aldersvennlig Norge

Stengt for kommentarer.