Fritidskortet 2023

Fritidskortet 2023

Har du barn under 18 år i 1. Sandefjord Speidergruppe, og sliter med å betale for aktivitetene?

Sandefjord Kommune og NAV har en ordningen med Fritidskort, som skal hjelpe til slik at barn og unge fra familier med svak økonomi får bedre muligheter til å delta i kultur- og fritidsaktiviteter. 1. Sandefjord Speidergruppe er med på denne ordningen.

Det er den enkelte familie som må søke om Fritidskortet.

For mer informasjon og søknadsskjema, se Sandefjord Kommunes nettside:

https://www.sandefjord.kommune.no/fritidskort

Fra januar 2023 vil Fritidskortet være digitalt.

Familier som har innvilget fritidskort vil motta faktura fra Norge Speiderforbund, på lik linje med alle våre medlemmer. Fakturaen skal ikke betales, men linkes opp mot 1. Sandefjord Speidergruppe (Kontingent) på Friskus. Dette er en under-arrangør side knyttet til 1. Sandefjord Speidergruppe. Siden er koblet mot NSFs konto for innbetaling av kontingent.

For aktiviteter i regi av gruppen, troppen eller flokken, må 1. Sandefjord Speidergruppe benyttes på Friskus. Dette er en hoved-arrangør side som er knyttet mot gruppens egen konto for innbetaling ved turer, betaling for merker og skjerf, etc.

NAV og Sandefjord Kommune kan bistå dem som trenger hjelp med å få til dette. Skulle det være behov for mer hjelp, kontakt oss på troppsledelsen@sandefjordscout.no

Stengt for kommentarer.