Min Speiding

Min Speiding

Min Speiding er Norges Speiderforbunds eget medlemssystem. Det er viktig at informasjonen der er oppdatert, og det jobbes for tiden med nye funksjoner som bl.a. merkeregistrering. Da kan du følge med på hvor mange merker du har tatt, og hvor langt unna du er det neste merket! Hvis du har fått ny mailadresse, flyttet eller lignende kan du logge deg inn og endre det selv.

Slik logger du inn på Min speiding for første gang:

  1. Gå til min.speiding.no
  2. Trykk på «Trenger passord»
  3. Legg inn medlemsnummer (du finner det på kontigentgiroen og medlemsbladet evt kan du spørre en leder i gruppa) og trykk på «send inn»
  4. Da kommer det en epost som inneholder en link. Følg linken, også vil det komme passord i en ny mail.
  5. Logg inn med medlemsnummer/mailadresse og det nye passordet.

Hvis du har glemt passordet ditt til Min speiding kan du gjøre det samme for å få nytt passord.

Stengt for kommentarer.