Velkommen til speiderhøsten 2021!

Velkommen til speiderhøsten 2021!

En ny høst med nye minner, vennskap, turer og lærdom står for tur. Vi gleder oss masse til å ta imot både nye og gamle speidere på speidermøtene våre.

Hva er speiding?

Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis – også på tvers av landegrenser. Det er ikke lett med få ord å fortelle hva speiding er. Men sentralt i det å være speider i Norge står friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser.

Oppstartsdatoer:

Flokken (3.-4.kl): Tirsdag 24.8 kl 18-1930 på Speiderhuset

Troppen (5.-10.kl): Onsdag 25.8 kl. 1830-20 på Speiderhuset

Gi barn og unge minner for livet!

Eldre enn 16 og brenner for at barn og unge skal oppleve vennskap, opplevelser og mestring? Lyst til å gi barn og unge minner for livet? Vi har bestandig bruk for flinke frivillige og speiderledere! Ta kontakt med oss via kontakskjemaet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi ønsker deg varmt velkommen i verdens største vennegjeng <3

Beste speiderhilsen,

Speiderlederne i 1.Sandefjord speidergruppe

Stengt for kommentarer.