Bli med på høstens første eventyr! #NattINaturen

Bli med på høstens første eventyr! #NattINaturen

Klar for å starte speiderhøsten med overnattingstur? Det er vi! Det blir en super helg fylt med matlaging på stormkjøkken, deltakelse på åpningen av friluftslivets uke #NattINaturen, nye venner, sovepose, leker, bading for de tøffe (les: gærne) og nye minner.

Speiderne ordner 3-retters-middag på bål/stormkjøkken til foreldrene på søndag. Vi håper derfor at alle foreldre tar seg tid til å komme på speiderhytta kl. 12 på søndag. Dere får se hva vi driver med, bli kjent med lederne, speiderhytta og speidervennene til barna deres. Vi ser frem til å se dere alle!

Hvor: Speiderhytta. Usikker på veien? Ta kontakt med noen av lederne i forkant så ordner vi noe.

Når: 4.-5.september 2021

  • Oppmøte på speiderhytta kl. 11 lørdag morgen.
  • Foreldre kan komme på speiderhytta kl. 12 søndag. Vi regner med å avslutte på speiderhytta ca. kl.16
  • (Patruljeførere og assistenter drar allerede opp fredag kveld. Info om dette sendes til speiderene)

Pris: 250kr (betales til kontonr. 24805828370 og merkes med «#NattINaturen og navn»). Pris inkluderer mat og aktiviteter for helgen.

Påmelding: Du er påmeldt når pengene er betalt til speidergruppas kontonummer OG har sendt mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no om at du vil være med (evt. som kommentar under dette innlegget). Gi ved påmelding beskjed om evt. allergier og hvor mange foreldre/søsken som kommer på søndag. Påmeldingsfrist: 1.september 2021

Ny speider? Vi vet det er litt skummelt med første tur etter bare 2 speidermøter. Likevel anbefaler vi deg å være med! Det er en nydelig sjans til å bli kjent med speidervennene dine (du kommer ikke til å angre -speiderne våre er herlige!). Vi kommer til å ta godt vare på deg. Er det noe spesielt du lurer på eller er redd for? Fortell og prat med oss om det! Vi gjør mye for at du skal ha det bra på tur <3

Vi sover i hengekøyer og gapahuker. Om du vil sove i hengekøye må du ta med det selv (husk: tarp).

Spørsmål? Send en mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no eller ring Janne (400 62 517).

Vi gleder oss til høstens første bittelille eventyr!

Beste Speiderhilsen,

Troppsledelsen

Stengt for kommentarer.