Speideraksjonen 2023 – Bli med!

Speideraksjonen 2023 – Bli med!

Lørdag 22. april holder vi Speideraksjon på torget i Sandefjord. Alle er velkomne til å bli med og bidra, og ikke minst gjøre 1. Sandefjord Speidergruppe synlige i byen.

Speideraksjonen arrangeres for 20. gang i år. Aksjonen er et samarbeid med Flyktninghjelpen. Alt vi samler inn går til Flyktninghjelpen. Pengene vi samler inn gjennom årets aksjon går til Flyktninghjelpens arbeid for at unge flyktninger i Libanon skal få mulighet til utdannelse. Du kan lese mer om årets aksjon på speiding.no og flyktninghjelpen.no.

Vi starter opp klokken 10:00 på lørdag og holder på til ca. 14:00, med innsamling, vaffel-salg og speideraktiviteter. Du trenger ikke å være med hele tiden, og det er typisk mest å gjøre mellom 11:30 og 12:30, så kom når du kan. Siden vi samler inn penger er det viktig at du kommer innom vaffel-standen på torget og får et ID kort før du starter. Som vanlig selger vi vafler i nord-enden av torget. Strømmen kommer fra Urmaker Ness, så vi forsøker å plassere oss på platået foran lekeplassen.

Det er meldt knall-vær, og Speideraksjonen er en gøyal måte for oss å vise oss fram på. Bli med hvis du kan, ta på speiderskjerf (hvis du har) og speiderskjorte (hvis du har) og møt opp på torget på lørdag!

Alle som er med får et fint jubileumsmerke til å ha på skjerfet!

Stengt for kommentarer.