Tiurleiken 2023

Tiurleiken 2023

Hei alle sammen! Litt info (på overtid) om årets kretskonkurranse for våre speidere. Kretskonkurransen avholdes i år på Fjellvang i Stokke.

Adresse: Fjellvang, Løkeveien 389, Stokke

Det blir felles avreise fra speiderhuset kl 17.30 på fredag. Selve konkurransen begynner ikke før på lørdag, så om det er noen som vil vente til lørdag med å komme er det helt ok, speiderne må i så fall være sjekket inn i konkurransen senest kl 09.00 lørdag formiddag. Konkurransen er ferdig søndag kl 16.00, og speiderne må hentes på Fjellvang. Patruljene ordner selv med organisering av kjøring. Det siste som skjer på søndag er premieutdeling, så kom gjerne litt tidligere om dere vil ha med dere denne.

Det er ingen avgift for speiderne for å delta på kretskonkurransen, men patruljene må selv stille med mat til turen. Dette planlegges av patruljene på onsdag.

Husk når dere pakker tøy, at hele helgen skal tilbringes ute. Det er per nå meldt ok være, men husk at det kan bli litt kaldt på kvelden på denne årstiden.

Husk også skjorte og skjerf for de som har det 🙂 Vi gleder oss til tiurleik, dette pleier å være en veldig kul opplevelse for speiderne våre!

Speiderhilsen fra Troppen

Stengt for kommentarer.